Huwelijksboot sessies


Herken je dit? Je bent jong en je gaat met de liefde van je leven trouwen. Of je hebt na een scheiding opnieuw de liefde gevonden en wil niet in dezelfde valkuilen als bij je vorige huwelijk stappen. Het besluit om te gaan trouwen geeft de relatie een enorme prikkel. De dagelijkse routine die gaat volgen blijkt echter vaak minder stimulerend.
Er zijn in deze generatie hogere verwachtingen. Deze verwachtingen zijn ontstaan doordat we in een tijd leven waarin alles mogelijk lijkt te zijn en vaak ook perfect. Als het even niet perfect is, dan maak je je snel zorgen.
Ook social media kan hierbij van invloed zijn. Op social media lijkt het allemaal perfect. Als je dat gaat vergelijken met je eigen leven, dan raak je gegarandeerd teleurgesteld.
Doordat de lat vaak hoog ligt komen er discussies, vaak over de kleinste dingen. Maar op den duur kunnen die irritaties wel tot een groter probleem leiden, en dat kan voor teleurstellingen en problemen binnen je relatie zorgen.

We willen allemaal een liefdevolle, intieme en bevredigende relatie. Maar we hebben dat eigenlijk helemaal nooit goed geleerd hoe je dat doet.
Vaak doen we vooral van wat we vroeger als voorbeeld hebben meegemaakt of doen we juist het tegenover gestelde.

Het besluit om te gaan samenwonen of trouwen geeft een relatie een enorme prikkel. De dagelijkse routine die gaat volgen blijkt vaak minder stimulerend. Patronen slijten gemakkelijk in, ook patronen die de balans en het gevoel over de relatie (langzaam) kunnen verstoren. En dan is het belangrijk dat je weet van elkaar hoe je hier mee omgaat

Site by Alsjeblaft!