Relatie APK

Hoe voorkom je dat je in relatietherapie moet? Hoe hou je je relatie gezond en in balans?


Wanneer je je niet gelukkig voelt over hoe de (seksuele) relatie verloopt, wanneer je merkt dat er meer en meer afstand tussen jou en je partner is en de destructieve patronen steeds moeilijker doorbroken worden … dan is onderhoud voor je relatie nodig!

Een APK voor onze auto is zo vanzelfsprekend en verplicht, maar voor onze relatie lijkt het ongewoon daar feedback op te vragen. De auto brengen we naar de garage om te voorkomen dat hij vastloopt of dat we stil langs de kant komen te staat. Als het om de relatie gaat trekken we pas aan de bel als deze volledig dreigt stuk te lopen of wanneer een van de partners met een been buiten de relatie staat. De (communicatie)patronen zijn dan al zo in elkaar verstrengeld, dat het veel tijd en aandacht vraagt deze te ontvlechten om te ontdekken waar het is misgegaan in de relatie. Dus waarom zo lang wachten als je merkt dat het tussen jou en je partner niet zo lekker loopt?
De Relatie APK is een laagdrempelig programma dat hier op in speelt. In de sessies gaan we kijken waar jullie aan willen werken in de relatie en kijken we hoe de relatie sterker kan worden.
Ik help jullie bij het ombuigen van de last naar weer samen genieten.

In de Relatie APK is de relatie is het uitgangspunt. Tegelijkertijd ontwikkel je met dit programma jezelf als partner, door meer bewust te worden van je eigen afgebakende waarde. Ik help jullie bij het ontdekken van wie je bent en waar je grenzen liggen, om vervolgens dit te durven onthullen aan je partner, ook in wat je hierbij nodig hebt van de ander.
Naast meer balans in je relatie ontwikkel je meer eigenwaarde, assertiviteit en verantwoordelijke actie.

Hoe is het programma opgebouwd?
De Relatie APK bestaat uit zes sessies, waarvan twee individuele sessies.
De volgende onderwerpen zullen besproken worden:

  • waar sta jij als individu in relatie tot het samen?
  • wat zijn de verwachtingen ten opzichte van elkaar?
  • hoe verloopt de communicatie?
  • wat is de invloed van je eigen opvoeding op je relatie?
  • Intimiteit/sexualiteit
  • verbinding

De kosten van de Relatie APK bedraagt €679,- euro per stel.
Aanmelden kan via het contactformulier.

Site by Alsjeblaft!